Schilder- en stucwerk


Met planmatig onderhoud waarborgt u de lange levensduur van uw bezit. Het uitstellen van planmatig onderhoud kan voor veel voorkomende problemen zorgen zoals, waterschade, het moeten vervangen van complete kozijnen wegens houtrot, klemmende deuren en ramen, erosie en vervuiling van de gevel. Buitenschilderwerk doet u gemiddeld elke vijf tot zeven jaar. Gevels die pal op het zuiden – en vol in de zon – liggen, zijn zelfs eerder aan de beurt. De invloed van de weersomstandigheden op het schilderwerk zorgt ervoor dat de bescherming afneemt. Bovendien gaat uw bezit er minder mooi uitzien. Natuurlijk kunt u zelf de kwast ter hand nemen. Als u voldoende tijd heeft, het leuk vindt om te schilderen en verstand heeft van verf en voorbereidend onderhoud, is het heel goed zelf te doen.

In de praktijk laten veel mensen het liever over aan een vakman. Een goede schilder laten komen is heel betaalbaar en zorgt er bovendien voor dat uw huis in de beste conditie blijft. Wij zijn een ervaren bouwbedrijf, gespecialiseerd in duurzaam schilderwerk. Een goede voorbereiding, de juiste materiaalkeuze en uiteindelijk kwalitatief goed schilderwerk zorgen ervoor dat de buitenkant van uw bezit de komende jaren er weer strak en stralend uitziet. Voor het binnenschilderwerk werken wij met moderne milieuvriendelijke producten waardoor de overlast beperkt blijft. Het inhuren onze schilders biedt de beste garantie op een goed eindresultaat. Mooi geschilderde wanden, plafonds en kozijnen geven uw bezit de uitstraling die iedereen graag zou willen. Uw onderhouden bezit, is ons visitekaartje!

Houtrot hoeft niet het einde te zijn van uw hout. Houtrotherstel is een efficiënte en goedkope oplossing. Het herstellen van houtrot moet nauwkeurig gebeuren en alle schimmels of bacteriën moeten compleet worden verwijderd. Er zijn vele soorten herstelmogelijkheden. Pasta-reparaties, deelvervanging, of indien nodig compleet vervangen van het gevelelement. Voor alle vormen van houtsanering bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kijken altijd samen naar duurzame oplossingen.

Wilt u uw muren of plafonds laten voorzien van een mooie afwerking? Stucwerk zorgt voor een perfecte en professionele afwerking. Stucen is een precies karwei, dat zorgvuldig uitgevoerd moet worden. Het aanbrengen van stucwerk is arbeidsintensief, maar geeft uw wanden en plafonds precies het uiterlijk dat u voor ogen heeft.